Έργα

Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός Ε.Υ.Δ.Α.Π.

Συμμετοχή στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό της Ε.Υ.Δ.Α.Π. Α.Ε. για την ανέγερση κτηριακών εγκαταστάσεων, με σκοπό τη συστέγαση των υπηρεσιών της Ε.Υ.Δ.Α.Π. Α.Ε. και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στο ακίνητο επί της οδού Ωρωπού 156 στο Γαλάτσι.

Οι κύριες δράσεις περιλαμβάνουν:

Τροποποίηση – επαναπρογραμματισμός φωτεινής σηματοδότησης

Εκπόνηση μελετης τροποποίησης των υφιστάμενων σηματοδοδικών προγραμμάτων στους κόμβους Βασ. Γεωργίου – Αριστομένους, Βασ. Γεωργίου – Φαρών και Βασ. Γεωργίου – Ακρίτα, καθώς και εκπόνηση μελέτης συντονισμού μεταξύ των κόμβων αυτών. Οι κύριες δράσεις περιλεμβάνουν: Μετρήσεις Κυκλοφοριακών Φόρτων Υπολογισμός χρόνου πρασίνου των κινήσεων κάθε κόμβου Μελέτη συντονισμού φωτεινών σηματοδοτών και εναλλαγής προγραμμάτων Προγράμματα φωτεινής σηματοδότησης […]

Ανάλυση oδικών ατυχημάτων E.O Αντιρρίου – Ιωαννίνων

Μακροσκοπική ανάλυση οδικών ατυχημάτων στην παλαιά Εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων για το χρονικό διάστημα 2009-2016, βασισμένη τόσο στον απόλυτο αριθμό των θανατηφόρων ατυχημάτων και των παθόντων σε αυτά όσο και σε αντίστοιχους δείκτες σοβαρότητας και επικινδυνότητας με βάση τα διανυόμενα οχηματοχιλιόμετρα.

Μελέτη Κυκλικού Κόμβου στο Λιμένα Καλαμάτας

Αντικείμενο της Μελέτης αποτελεί η διερεύνηση κατασκευής κόμβου κυκλικής κίνησης στη διασταύρωση των οδών Ψαρών και Αναλήψεως (μπροστά από το πολυκατάστημα “Jumbo”) και η αποτύπωση της υφιστάμενης οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης και θέσεων στάθμευσης της χερσαίας ζώνης λιμένα Καλαμάτα επί των οδών Ψαρών, Αναλήψεως, Τσαμαδού και Ναυαρίνου έως τη διασταύρωση με την ανώνυμη δημοτική οδό […]

Μελέτη Κυκλοφορίας – Οδικής Ασφάλειας

Παροχή συγκοινωνιακών υπηρεσιών που αφορούν την ασφαλή και βέλτιστη κυκλοφοριακή ροή των βαρέων οχημάτων εντός του εργοστασίου Σχηματάρι Mega-Plant της εταιρίας Coca-Cola 3E.

Στρατηγική Μελέτη Σχεδιασμού Μεταφορών

Συμμετοχή στο στρατηγικό έργο «Support to BiH in upgrading BiH Framework Transport Strategy and related documents», το οποίο σαν στόχο έχει να μεταρρυθμίσει το στρατηγικό πλαίσιο του τομέα των μεταφορών στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Οι κύριες δράσεις περιλαμβάνουν:

Μελέτη Σήμανσης

Μελέτη Οριζόντιας και Κατακόρυφης Ρυθμιστικής και Πληροφοριακής Σήμανσης Υπόγειων Χώρων Στάθμευσης στο υπό ανέγερση κτήριο του ομίλου Olympia Group επί των οδών Σφιγγός και Θηβαϊδος στην Κηφισιά.

Οι κύριες δράσεις περιλαμβάνουν:

Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

Συμμετοχή στην ομάδα έργου σε περισσότερα από 18 Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων σε Ελληνικούς Δήμους.

Οι κύριες δράσεις περιλαμβάνουν: